poezi

Mëmëdheut” me 100 poezi nga 100 poetë, të përzgjedhur nga të gjitha trevat shqiptare, kushtuar Atdheut. Autor i antologjisë është studiuesi i letërsisë ...

dhe kaq Ajo poezi që thotë e jep gjithçka në lexim të parë, është si pllakë varri: e lexon dhe kalon Poezia e mirë të rikthen te vetja.

29 сент. 2020 г. ... Și oricui este bolnav. Îi zâmbesc și-i spun: Nu-i grav! Pacienții mă iubesc. Tuturor le dăruiesc. Pastiluțe colorate. Și bomboane mentolate.

POEZI TË SHKRUARA NGA NXËNËS TË SHKOLLËS FILLORE NË FSHATIN DOBËRQAN. 17shkurti (Nr. 9). Serbisë i ikën vëllezrit. Edhe kushërinjte e parë.

Ana Blandiana. Cărți traduse. Cărți traduse: Albaneză. Poezi, Tirana: Shtepia Botuese Enciklopedike, 1993. Bulgară. Sluciki v moiata gradina, ...

Căutări asemanatoare

căutări recente

Folosind site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de dragul experienței din dreaptan.